ΠΡΟΦΙΛ

Η Tanko Petfood ΑΕ, μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, ιδρύθηκε το 2013 και έκτοτε έχει ενταχθεί πολύ δυναμικά στον χώρο των τροφών για κατοικίδια ζώα.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η παραγωγή, εμπορία & διανομή προϊόντων Ξηράς Τροφής Σκύλου – Γάτας.

Έχοντας απόλυτη παραγωγική αυτοδυναμία, στόχος μας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, εναρμονισμένων με τις ειδικές ανάγκες σίτισης των κατοικιδίων.
Μέσω της συνεχούς έρευνας και της αδιάκοπης αγάπης μας για την εξέλιξη των προϊόντων μας, εγγυούμαστε την παράδοση αξιόπιστων και υψηλής ανταγωνιστικότητας τροφών για το κατοικίδιο σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η βιομηχανική μονάδα, εκτάσεως 26.310τμ, βρίσκεται στην περιοχή της Κορινθίας. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής Ξηράς Τροφής Σκύλου – Γάτας στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές μονάδες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 115.000 τόνων.
Τα τελευταίου τύπου μηχανήματά μας & ο σύγχρονος εξοπλισμός διασφαλίζουν σταθερή & ποιοτικά ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία σε όλα της τα στάδια ανεξαιρέτως.
Οι βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις, με απόλυτο σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον, περιλαμβάνουν πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής και συσκευασίας, ποιοτικού ελέγχου, ιχνηλασιμότητας, & εξοικονόμησης ενέργειας.ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Έχοντας ως αφετηρία τη στρατηγική θέση του εργοστασίου μας, μόλις 100km από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, με τη δημιουργία ικανού στόλου οχημάτων και μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου διανομής εξασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη της εγχώριας αγοράς, άμεσα & αποτελεσματικά.

Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την μέγιστη γεωγραφική κάλυψη της αγοράς με όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Εκ παραλλήλου, η ζήτηση των προϊόντων μας επεκτείνεται και εκτός συνόρων, μιας και η εξαγωγική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει μέχρι στιγμής χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης, συνεχίζοντας φυσικά την συστηματική μας προσπάθεια για άνοιγμα νέων αγορών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με το υψηλής κατάρτισης προσωπικό μας, αξιοποιώντας τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της μονάδας μας και τις τεχνικές δυνατότητες του εξοπλισμού μας & επενδύοντας συνεχώς στη δουλειά μας & στο αντικείμενο μας, με μόνο & αδιαπραγμάτευτο κριτήριο την παροχή σταθερά ποιοτικών, ανταγωνιστικών & καινοτόμων προϊόντων, καταφέραμε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσουμε & να διακριθούμε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη & τον σεβασμό της αγοράς.

Σημείο αναφοράς & υπεροχής είναι οι συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, οι οποίοι μας έχουν εμπιστευτεί και μας παρέχουν τα προϊόντα τους, καθώς επίσης και με κάποιους από τους παγκοσμίως διακεκριμένους διατροφολόγους, απόλυτα ειδικευμένους στην διατροφή των ζώων συντροφιάς, οι οποίοι, μέσω της τεράστιας εμπειρίας & γνώσης που έχουν, παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες, συμμετέχοντας έτσι στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα που επιθυμούμε να προσδώσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Ή εξέχουσα θέση μας στα Branded προϊόντα και η ηγετική μας θέση στην κατηγορία Private Label (προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας) στην εγχώρια αγορά, μας κατατάσσουν αναμφίβολα στην elite του χώρου της παραγωγής Pet Food.