Είναι ευρέως γνωστό ότι τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του προϊοντικού μείγματος μιας εταιρείας.

Τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός προμηθευτή Private Label είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά στην ποιότητα του προϊόντος, στη σχέση ποιότητας – τιμής, καθώς επίσης στη σοβαρότητα & στην αξιοπιστία της επιχείρησης, στην παραγωγική της δυναμικότητα και στην τεχνογνωσία της στο αντικείμενο.

Έχοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η Tanko ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει σε ένα τόσο απαιτητικό και «ευαίσθητο» κομμάτι, αυτό της ανάπτυξης & δημιουργίας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, κερδίζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της αγοράς και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων αυτής της χώρας.

Προσφέροντας προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα να ανταποκριθούν ακριβώς στις ανάγκες των πελατών της, η Tanko παρέχει επιλογές και λύσεις, ικανές να διαμορφώσουν εμπορικά ισχυρά και επιτυχημένα Brands και να προσδώσουν προστιθέμενη αξία.

Η δυνατότητα ευελιξίας που έχει η εταιρεία μας, δίνει τη δυνατότητα διάθεσης πληθώρας εναλλακτικών επιλογών τόσο στις συνταγές των τροφών όσο και στις συσκευασίες, σεβόμενοι πάντα τις επιθυμίες των πελατών μας και απόλυτα πιστοί στο σχεδιασμό & στη δημιουργία προϊόντων που οραματίζονται.