ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το Σύστημα Ελέγχου Ποιότητας της εταιρείας μας πληροί και υπερβαίνει όλες τις βασικές απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφών για ζώα συντροφιάς. Έχοντας ως πάγια πολιτική την υψηλή ποιότητα & την ασφάλεια των προϊόντων, ακολουθεί αυστηρά τα πρότυπα, τις διαδικασίες και τους κανόνες, με κριτήριο την εξασφάλιση της υγείας και της μακροζωίας των κατοικιδίων.

Στα εργαστήριά μας, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων, με σκοπό τη διασφάλιση των αυστηρότερων ποιοτικών απαιτήσεων της αγοράς.

Το πρότυπο ISO 22000:2005, το πλέον αυστηρό και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η εταιρεία μας, εφαρμόζεται σε όλα ανεξαιρέτως τα στάδια λειτουργίας της.

R & D

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη εγγυάται την παράδοση αξιόπιστων προϊόντων. Η συστηματική προσπάθεια διερεύνησης των τάσεων της αγοράς σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των κατοικιδίων, έχει στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται σε αυτές και εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις γευστικότητας και αποδεκτικότητας.
Το έργο του τμήματος R&D, το οποίο έχει εξέχουσα σημασία για την εταιρεία, περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την εφαρμογή νέων συνταγών και την βελτίωση παραγωγικών μεθόδων και διεργασιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πολιτικές της εταιρείας μας εντάσσεται η ανάπτυξη συνεργασίας με εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαστήρια του εσωτερικού & του εξωτερικού με σκοπό την έρευνα στον τομέα ανάπτυξης νέων προϊόντων που χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, «ιδιαιτερότητα» και άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.